^Back To Top

Contact Information
Telephone: +30 2108676490
e-mail:info@bandb.gr

  • 1 Γλωσσικές Υπηρεσίες - Linguistic Services

    Β&Β provides a wide range of linguistic and translation services that can be delivered independently or in combination. Services provided by Β&Β are governed by a system of quality management that guarantees high quality results and they can be totally adapted to our clients' special requirements.
    Read Me...
  • 2 Ιατρική Πληροφορική - Medical Informatics

    Το B-Health είναι ένα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα που καλύπτει απόλυτα τις μηχανογραφικές ανάγκες μιας σύγχρονης μονάδας παροχής υπηρεσιών υγείας. Σεβόμενο την οικονομία χρόνου, παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε ασθενείς και ιατρούς, ενημερώνοντας παράλληλα τη διοίκηση με κάθε λεπτομέρεια.
    Read Me...
  • 3 Το "B-Health" προσφέρει

    Καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, Παραγωγικότερη εργασία, Μείωση του κόστους λειτουργίας, Άριστη εικόνα της επιχείρησης, Επεκτασιμότητα, Συμβατότητα με όλες τους τύπους Μονάδων Υγείας, Αρμονία με τους νόμους, Αξιόπιστο, Γρήγορο, Ασφαλές, Ευέλικτο, Ηλεκτρονική διασύνδεση με τις κρατικές αρχές
    Read Me...
  • 4 Πρόσθετες δυνατότητες του "B-Health"

    Φορητά τερματικά με αναγνώστη Barcode, Web Interface για απομακρυσμένη χρήση, Λειτουργία μέσω Tablet για χρήση κόντα στον ασθενή, Mobile έκδοση για λειτουργία ειδικών εφαρμογών και ενημερώσεων
    Read Me...
  • 5 Fields of expertise in Linguistic Services

    Technology, Consumer Electronics, Manufacturing and engineering, Finance, Health care and Life Sciences, Business Services, Retail and Commerce, Science, Travel, Tourism, Recreation and Arts
    Read Me...

Η Business & Bytes Πληροφορική (Β&Β) ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων και υπηρεσιών στους τομείς ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού και τοπικής προσαρμογής λογισμικού. Η Β&Β δημιουργήθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής, των νέων τεχνολογιών, αλλά και των κάθετων αγορών.

Οι τομείς δραστηριοτήτων της Β&Β είναι:

·         η ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού για το χώρο της Υγείας

·         η τοπική προσαρμογή προϊόντων λογισμικού για την Ελλάδα (software localization) και γενικότερα η παροχή γλωσσικών και μεταφραστικών υπηρεσιών

Η πολιτική της Business & Bytes είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν απόλυτα τους πελάτες της. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία έχει αναπτύξει και εφαρμόζει διαδικασίες διαχείρισης που εξασφαλίζουν προϊόντα και υπηρεσίες με χαρακτηριστικά την υψηλή απόδοση, τη συνεπή λειτουργία, την ευστοχία και τη διαρκή βελτίωση.

Ανάπτυξη λογισμικού

Η B&B ειδικεύεται στην ανάπτυξη Ιατρικού πληροφοριακού λογισμικού και πληροφοριακών εφαρμογών στο χώρο της Υγείας. Δημιούργησε το B-Health για να καλύπτει εύστοχα τις ανάγκες ενός νοσηλευτικού ιδρύματος. Βασισμένο στην εύκολη χρήση,  το B-Health καταφέρνει να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα του ανθρώπινου σφάλματος, με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση και τον έλεγχο όλων των εσωτερικών λειτουργιών του νοσηλευτικού ιδρύματος και την άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών.

Το B-Health έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί πλήρως σε διαφόρων τύπων μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας (πλήρης κατάλογος στο τμήμα Πελάτες) όπως:

  • Όμιλος Πραξιτέλειο (κλινικές Ιπποκράτης και Αθηνά - Διαγνωστικό Ιπποκράτης)
  • City Clinic
  • Πειραϊκό Θεραπευτήριο
  • Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «Ευεξία» στη Θεσσαλονίκη

Η δυναμική της Business & Bytes οφείλεται στην ομάδα συνεργατών που την απαρτίζουν. Η μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της Υγείας και των νέων τεχνολογιών οδήγησε στην ανάπτυξη σύγχρονων προϊόντων λογισμικού με άμεση εφαρμογή στα απαιτητικά περιβάλλοντα των επιχειρήσεων στο χώρο της Υγείας.

«Με σύμμαχο την αδιάκοπη προσπάθεια, έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, την ποιότητα των προϊόντων και υποστηριζόμενοι από την πιο σοβαρή και επαγγελματική βάση δεδομένων παγκοσμίως, την Oracle, στοχεύουμε στον εκσυγχρονισμό και την εξέλιξη του χώρου της Υγείας, επενδύοντας στη μεγαλύτερη αξία για εμάς. Τον πελάτη».

Γλωσσικές υπηρεσίες

Η B&B προσφέρει υπηρεσίες τοπικής προσαρμογής προϊόντων λογισμικού στην Ελληνική γλώσσα. Η ασυναγώνιστη εμπειρία των στελεχών της B&B στην τοπική προσαρμογή λογισμικού και ο τεχνικός προσανατολισμός της εταιρείας (ανάπτυξη λογισμικού) καθιστούν την B&B ως τον καταλληλότερο συνεργάτη για έργα προσαρμογής προϊόντων λογισμικού στα Ελληνικά.

Παράλληλα, η Β&Β παρέχει μια πλήρη γκάμα γλωσσικών υπηρεσιών στα Ελληνικά σε μια μεγάλη γκάμα τεχνικών αντικειμένων. Οι αυστηρές διαδικασίες ποιότητας που εφαρμόζονται διασφαλίζουν απόλυτη συνέπεια στη γλωσσική και τεχνική αρτιότητα των παραδοτέων και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Η εμπειρία μας στη διαχείριση και διεκπεραίωση μεγάλων μεταφραστικών έργων προσφέρει στους πελάτες μας γλωσσικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με δυνατότητα άμεσης προσαρμογής στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών και των έργων, μεγάλη ευελιξία στις αλλαγές χρονοδιαγραμμάτων και τις ανταγωνιστικότερες τιμές στην Ελληνική αγορά.

Περιοχή Μελών

 


 

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

Business and Bytes Πληροφορική Ε.Π.Ε.
Πατησίων 294β, 11255 Αθήνα
Τηλέφωνο: +30 210 8676490
Φαξ: +30 210 8676492
E-mail: info at bandb.gr

 

Copyright © Business and Bytes 2007 - 2015 * All rights reserved